Код на продукта: К007
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 22

Подарък за шефа "The BOSS"

Когато дойде момент да направите малък подарък на ваш близък, който наскоро се е сдобил с бебе, вероятно ще искате да сте оригинални и да изберете нещо, което едновременно да изглежда добре, но и да не струва неприлично много пари. И тук идваме ние от Смешки на Дрешки с едно предложение, което сме сигурни, че ще ви хареса и ще отговори на нуждите ви. Чашата за кафе с щампа за бебе е изключително добро предложение.

Какво представлява чашата?

Чашата за кафе и топли напитки има загладени и напълно изчистени форми Погледната отгоре, тя е загладена и нежна, което я прави много лесна и удобна за използване. Тя ма една много удобна странична дръжка и както вече споменахме, притежава забавна щампа с бебешка тематика.

Щампата

Сама по себе си, щампата е акцент на този оригинален продукт. Тя представлява картинка на биберон в ярки цветове и надпис "The Boss". Тя подчертава колко важна роля всъщност играе бебето у дома и в отношенията между партньорите и техния начин на живот. Щампата се отличава с впечатляваща издръжливост. Тя може без проблем да понесе стотици и дори хиляди измивания дори и с най-силните препарати, както и в миялна машина, без цветовете да мръднат дори и на милиметър.

Издръжливост

Чашата за кафе притежава пословична издръжливост. Без никакви проблеми и притеснения тя може да се постави в микровълнова фурна, където можете да претоплите останалото ви от сутринта кафе или чаша чай. Тя може да се използва за запарване на течности, което означава, че чашата е неуязвима дори и за вода, която току що сте свалили от котлона.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук