Код на продукта: К034
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.4 45

Чаша "Тази коледа ще бъде незабравима" с венец

Чашата с коледна щампа е един изключително подходящ подарък който можете да направите на всеки ваш близък или приятел. Тя може да бъде както основен подарък, така и малка добавка към нещо по-скъпо и голямо. Ние от Смешки на Дрешки предлагаме този артикул с топ качество на цена, която е необичайно ниска на фона на всичко, което той представлява.

Дизайн

Чашата за топли напитки има опростен класически дизайн. Тя притежава гладки стени и една голяма странична дръжка, което я прави много лесна за ползване дори и когато в нея има гореща напитка. Лишена е от допълнителни елементи, които да затруднят ползването ѝ или пън поддръжката ѝ.

Щампата

Щампата на тази чаша е основно в червен и зелен цвят. Тя представлява коледен венец, който е изработен от иглолистни клонки и това я прави идеален подарък за близките по време на коледните празници. Щампата предлага и още нещо - текст с пожелание за празниците.

Надписът гласи "Тази Коледа ще бъде незабравима". Изработката на щампата е много качествена, което я прави наистина доста устойчива. Това гарантира, че дори и при миене в миялна машина и дори и да използвате най-силните препарати, цветът няма да се изтърка и щампата няма да избледнее.

Много високо качество

Тази елегантна чаша предлага наистина много високо качество, което до голяма степен се изразява и в нейната необичайна устойчивост на топлина и на високи температури. Можете да запарвате билкови чайове или да сипвате кафе директно от кафеварката или от каната секунди след като сте я отстранили от котлона. Освен това чашата може да издържи без проблем и на ползване в микровълнова фурна, което за много други чаши не е препоръчително.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук