Код на продукта: К037
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 46

Чаша "стринка на годината" с цвете

Колко подаръци, които са специално създадени за стринка сте виждали? Мислите, че такива няма? Ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим нещо, което е специално създадено за нея и съчетава топ качество на страхотна цена с много стил. Качествената изработка се вижда от далеч, което изобщо не може да бъде поставено под съмнение. Чашата е един чудесен избор, който можете да подарите по всеки повод и да си спестите обикалянето по магазините.

Как изглежда чашата?

Несъмнено първото, което прави впечатление е начинът, по който чашата е оформена, като се набляга на гладките стени и овалната форма. Всичко е създадена така, че да бъде максимално удобно за ползване и лесно за миене. Голямата странична дръжка от страни помага много лесно и удобно да се отпива от чая или кафето, а когато течността е гореща същата тази дръжка помага да пренесете чашата без да се изгорите от напитката.

Щампата

Щампата заема централно място в дизайна на този продукт. Тя е много стилна и и е изработена в много нежен и фин нюанс на червения цвят, който за разлика от повечето червени оттенъци не напряга и не създава напрежение. Много е важно да се подчертае устойчивостта на щампата на миене с различни препарати.

Особености

Чашата има вместимост от 300 мл, което е стандартна вместимост за подобен тип чаша за кафе. Тя се отличава със своята удивителна устойчивост на високи температури, като това позволява по желание да я използвате и в микровълновата фурна толкова, колкото желаете. Това позволява бързо и лесно да претоплите останалото от сутринта кафе.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук