Код на продукта: К003
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 46

Подарък чаша "Най-добрият татко на света"

Следващият път когато искате да изненадате своя любим баща за негов празник, можете да помислите за тази прекрасна чаша за кафе с надпис за татко. В нея ние от Смешки на Дрешки съчетаваме тил и топ качество, като предлагаме всичко това на цена по-ниска от всичко, на което някога сте се надявали. Освен всичко останало, чашата ще ви спести много обикаляне по магазините, а нали все пак времето трябва да се пести? Още повече когато на една ръка разстояние има нещо толкова качествено.

За любителите на синия цвят

Щампата е една палитра от нюанси на синия цвят, което я прави много елегантна и успокояваща, но в същото време и мъжествена. Текстът, който заема централно място в нея, гласи "Най-добрият татко на света", като самият надпис е изписан на фона на сини сърца, които обаче са в различен оттенък на цвета в сравнение с надписа.

Цветът ярко се отличава на белия фон на чашата, а отблясъка създава вид на един наистина скъп и елегантен артикул. Чашата изглежда много скъпа, а реалната и цена буквално ще ви изненада на фона на стилния ѝ дизайн. Голяма и практична дръжка прави лесна ползването на чашата и я прави лесна за пренасяне дори и когато в нея има горещ чай или кафе.

Надеждност при високи температури

Много чаши биха поддали и се биха пропукали при високи температури, но това е нещо много нетипично за този модел. Тази чаша позволява да сипвате в нея врящи течности, които сте махнали директно от горещия котлон, като например мляко, кафе или пък билков чай. Освен това, тази чаша може много лесно да издържи на ползване в микровълновата фурна.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук