Код на продукта: К047
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 29

Подарък чаша "Най-добрият татко и съпруг"

Иска ви се да изненадате своя любим с малък и стоплящ сърцето подарък за някой негов празник? Чашата с щампа за най-добрия татко и съпруг е едно мило признание за това, че вие цените истински усилията, които този човек полага, а цената е неустоимо ниска и атрактивна, като съчетава в себе си и огромно количество стил и топ качество. Чашата е подходяща за рожден и имен ден, за годишнина или юбилей, за деня на бащата и за всеки друг празник, за който можете да се сетите.

За най-добрия татко и съпруг на света

Именно това е посланието, което отправя щампата на тази елегантна чаша за топли напитки. Щампата, която е пословична с издръжливостта си на най-различни миялни препарати, се отличава с изключително качество и надеждност на цвета. Нюансите са в два различни сини цвята, а декорацията е много изящна, представлявайки изкусно изрисувани стилизирани клонки.

Стил и оформление

Чашата е изработена по много елегантен начин, който е лишен от всякакви допълнителни елементи. Това създава усещане за класически артикул, което от своя страна създава увереност, че чашата ще се хареса от всеки. За удобство е добавена една голяма и лесна за хващане странична дръжка.

Здрава и надеждна

Освен ако по някаква причина тази чаша не падне на пода или не се удари в твърда повърхност по невнимание, тя ще ви изненада със своята изключителна надеждност и устойчивост. Тя може да издържи на много високи температури, като например на врящо кафе от котлона или пък на поставяне в микровълновата фурна. Освен това щампата и няма да се изтърка дори и при миене в миялната машина, която много рядко може да се открие дори и при много по-скъпи продукти.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук