Код на продукта: К012
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис "Най-добрият дядо на света"

Количество:


4.5 30

Искате ли да изненадате скъпия си дядо с нещо хубаво и качествено? Независимо дали става дума за рожден ден, за имен ден, за Коледа или Нова година, за Великден или за друг празник, ние от Смешки на Дрешки ви гарантираме, че това е едно наистина страхотно решение, което ще ви спести много обикаляне по магазините и също така ще окаже много добро влияние върху личните ви финанси.

Дизайн

Тази чаша е оформена по начин, който я прави да изглежда много скъпа и ценна, макар и да се предлага на толкова ниска цена. Дизайнът ѝ е класически, а формите гладки и опростени максимално. Разполага с една изключително удобна странична дръжка.

Картинката

Върху бялата блестяща повърхност на чашата е отпечатана картинка, към която е изписан текст. Той гласи "Най-добрият дядо на света". До надписа и под него ще видите множество сърчица в различни нюанси на синия цвят. Чашата изглежда много свежо и мило, но в същото време цветът я прави подходяща за мъж. Синият цвят излъчва спокойствие и създава чувство за доверие и нежност.

Издръжливост

Тази чаша е много устойчива на високи температури над 100 градуса. Тя позволява да запарите в нея без проблем билков чай, а също така и да поставите врящо мляко директно от котлона. Искате да сипете кафе директно от кафеварката? Тогава можете да направите това без никакъв проблем. Без проблем можете да стоплите и кафе или какао в микровълновата печка. Много е важно да пазите чашата само от едно, а именно от удар по твърди повърхности. Това е нещото, на което чашата няма как да устои и за което трябва да се внимава.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук