Код на продукта: К014
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис "Най-добрият чичо" със син венец

Количество:


4.5 37

Чашата с щампа за чичо е много подходяща за подарък за всякакви поводи, в това число рожден ден, имен ден, Коледа или Нова година, Велик ден, годишнини и други подобни. Разбира се, можете да я купите и просто ако желаете да изненадате чичо си по повод предстоящо събирани с близки хора в неговия дом. С този артикул ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме супер качество на ниска цена, които трудно могат да се открият на едно място.

Как изглежда чашата и щампата?

Чашата има класически дизайн и оформление. Това я прави наистина изключително удобна и комфортна за използване, а стилът ѝ я прави да изглежда много по-скъпа, отколкото е тя в действителност. Това се дължи на изработката и на класическите форми. За да бъде по-удобна за използване, чашата предлага голяма и удобна странична дръжка, което я прави лесна за пренасяне на горещи напитки без да има риск да се опарите.

Щампата е специално създадена за чичо. Тя представлява елегантен венец от цветя, който се доминира от синия и зеления цвят. В самия кръг на венеца е изписан текст, който гласи "Най-добрият чичо". Щампата на текста е в син цвят, което я прави едновременно подходяща за мъже и много успокояваща като цвят.

Голяма устойчивост

Ако ви се иска да притежавате нещо, което да е наистина устойчиво на ползване и което да не трябва да пазите прекалено, тогава тази чаша е идеалният избор. Тя е много издръжлива на много висока температура и по този начин позволява да бъде използвана в микровълновата фурна винаги когато това е необходимо. Важно е също така да знаете, че можете да запарвате свой предпочитан билков чай в чашата с вода от котлона без да ви тревожи това по какъвто и да е начин.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук