Код на продукта: К020
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис "Най-добрата вуйна" розово

Количество:


4.4 25

Ако търсите подарък за любимата си вуйна, тогава ние от Смешки за Дрешки имаме нещо подходящо за вас. Чашата за кафе с надпис за вуйна е отлично решение, което съчетава високото качество и ниската цена в един продукт, който ще бъде удоволствие за вас да ползвате. Освен че ще постъпите разумно със своя бюджет, вие ще направите и една наистина приятна изненада на вуйна си, която ще използва вашия подарък всеки ден.

Външен вид на чашата

Чашата е бяла на цвят и има класическа изработка. Гладката и нежна повърхност не позволява образуването на петна от чай и кафе, а ако все пак такива се появят, ще могат да бъдат почистени много бързо и лесно. Чашата разполага с една голяма и много удобна за хващане странична дръжка, която допълва удобството на този аксесоар.

Щампата

Като главен акцент на тази чаша, щампата е изработена с много голямо качество. Тя представлява текст, който гласи "Най-добрата вуйна". Надписът е изрисуван в розово, а цветът е в много нежен и деликатен нюанс. Освен надписа, щампата има още цветни клонки, които са изрисувани в различни нюанси на розовото и зеленото. Характерна чера на щампата е изключителната устойчивост. Тя може да издържи на миене на ръка и в миялна машина и да запази цветовете си за неограничено време.

Особености

Чашата има обем от 300 милилитра, което се приема за средна големина. Тя притежава необичайно голяма устойчивост на висока температура. Ако искате да запарите чаша билков чай, можете да сипете вода в чашата директно от котлона. Или пък ако току що сте сварили кафето и то е с много висока температура, това не е причина да се притеснявате, защото чашата е много издръжлива.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук