Код на продукта: К019
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша К019 с надпис "Най-добрата вуйна" червено

Количество:


4.5 51

Подарък за вуйна може да се избере лесно, но не и когато искате да съчетаете високо качество и добра цена. При нас в Смешки на Дрешки обаче, това е наистина лесно, защото ние имаме една страхотна идея на неочаквано ниска цена. Става дума за елегантна чаша за кафе, която притежава топ качество и изключителен стил, които несъмнено ще се харесат на вуйна ви. Да не говорим колко малко са подаръците, които са специално създадени за вуйна.

Качество на ниска цена

Както вече споменахме, тази чаша се предлага на изключително високо качество. Тя е много устойчива на високи температури. Независимо дали ще сипете в нея вряло кафе от кафеварката или пък ще запарите предпочитан от вас билков чай, тя няма да ви разочарова. Материалът и начинът по който е изработена са много устойчиви. Това определено ще ви улесни при ползване на чашата, тъй като позволява да я слагате и в микровълновата фурна.

Качеството се изразява не само в издръжливостта, но и в естетиката. Тя е на много високо ниво. Изработката на щампата позволява да поставите чашата на видно място в кухнята, тъй като тя няма да навреди на естетиката, а тъкмо обратното - ще направи кухнята още по красива. И най-хубавото от всичко е, че с толкова ниска цена, чашата може да бъде закупена дори и без повод, просто за да изненадате някой близък.

Щампата

Самата щампа представлява надпис "Най-добрата вуйна", който е изписан с големи букви в различни свежи нюанси на оранжево. Освен това, над и под текста е поставен декоративен орнамент с цветя, които имат за цел да освежат и допълнят цялостния облик на щампата.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук