Код на продукта: К044
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 52

"Най-добрата МАЙКА И БАБА на света"​ чаша

В търсене на добър подарък за майка и баба, човек може да обикаля с дни по магазините без да хареса нещо. А понякога най-милите жестове сурват толкова малко и могат да доставят в същото време толкова много радост. Тук идваме и ние от Смешки на Дрешки за да ви предложим един чудесен артикул, който ще ви спести много пари, но ще предизвика много радост и емоции у вашите близки. Чашата с надпис за майка и баба може да бъде ваша на съвсем ниска цена, като притежава изключително качество и стил.

Стил

Тази чаша е съчетание от бял и черен цвят, което е много стилна комбинация. Има класическо оформление и е лишена от утежняващи елементи, които биха я направили по трудна за ползване. Има гладки стени и голяма странична дръжка.

Щампата

Акцентът на тази чаша за кафе попада върху нейната щампа, която е изключително фино и майсторски изработена. Тя е изцяло в черен цвят и представлява съчетание от текст и допълнителни декоративни елементи около него. Текстът гласи "Най-добрата майка и баба на света", а допълнителната декорация наподобява стилизирани клонки и обгражда надписа от всички страни.

Специално създадена за да издържа на горещина

Чашата за топли напитки не случайно е чаша именно за топли напитки. Тя може да ви смае с това колко е устойчива и издръжлива на високи температури. Можете да поставите в нея без проблем горещо кафе или чай, които току що сте махнали от горещия котлон в кухнята. Също така можете да запарите чай с вряща вода без това да повреди чашата по какъвто и да било начин. Освен това, може и без проблем да слагате чашата в микровълновата печка, където да претоплите това, което е останало от сутринта, независимо кафе, чай или мляко.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук