Код на продукта: К046
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.7 23

Подарък "Най-добрата МАЙКА И БАБА на света" чаша

Чашата с надпис за най-добрата майка и баба на света е един изключителен продукт, който предлага отлично качество и се предлага на супер цена. С нея можете да решите проблема с търсенето на хубав подарък за майка си или за баба си по повод 8-ми март или за друг празник. Тя е подходяща както за Коледа и Нова година, така и за именни и рождени дни. Ние от Смешки на Дрешки гарантираме, че купувайки тази чаша вие ще получите един продукт с изключително високо качество.

Щампата

Щампата на тази елегантна чаша е акцентът, върху който попада вниманието още в първия момент. Тя е в много нежен и деликатен нюанс на розовия цвят и представлява текст, който гласи "Най-добрата майка и баба на света". Освен надписа, около чашата има декоративни елементи, които наподобяват стилизирани клонки, чиято цел е изцяло естетична. Щампата се отличава с голяма устойчивост на миене, включително и в миялна машина.

Дизайн

Освен щампата, чашата се отличава и със своя елегантен и стилен класически дизайн. Тя е с вместимост от 300 милилитра, като в същото време тя е много изчистена и с гладки, блестящи повърхности. Щампата, за която вече споменахме, се откроява ясно на белия порцеланов цвят на чашата.

Много качествена

Тази наистина качествена чаша е изработена по начин, който я прави по-устойчива, отколкото можете да се надявате или да предполагате. Тя може да издържи на много висока температура. За нея поставянето в микровълновата фурна не представлява никакъв проблем, а също така бихте могли да сипвате в нея и горещи течности като чай и кафе, които току що сте свалили от котлона.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук