Код на продукта: К022
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис "Най-добрата леля" зелено

Количество:


4.4 40

Искате ли да направите подарък, който персонализирано да е адресиран до вашата леля? Ние от Смешки на Дрешки предлагаме една изключителна чаша с щампа за леля, която притежава високо качество и се предлага на много достъпна цена. Тя съчетава всичко на едно място за да се превърне в идеалния подарък, притежавайки изключителен чар и в същото време предлагайки ви достъпност, на която не сте се и надявали.

Щампата на чашата

Акцентът на тази чаша съвсем естествено попада на щампата, която силно се откроява на белия цвят на чашата. Текстът гласи "Най-добрата леля", а цветът подбран за изработването е ярко и свежо зелено, което създава приятно пролетно усещане. Към текста е добавена и украса от свежи пролетни цветя, които създават много приятно чувство дори и в мрачните и студени земни дни.

Много издръжлива

Важно е да се отбележи колко е издръжлива чашата на високи температури, което позволява с лекота да я слагате в микровълновата за да претоплите кафето от сутринта или за да загреете билковия чай, който вече е изстинал. Освен това, в нея можете да сипвате напитки, които току що сте свалили от котлона. Освен на топлина, чашата е устойчива и на миялни препарати и на поставяне в миялна машина. Това по никакъв начин няма да навреди на цветовете или здравината на чашата.

Особености

Чашата притежава класическо оформление и средна големина от 300 милилитра. Тя има изчистени форми, което я прави да бъде много лесна за използване и много лесна за почистване. По този начин ще можете да се насладите по-пълно на удоволствието да я използвате всеки ден за да пиете топите си напитки за един по-добър старт на деня.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук