Код на продукта: К021
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис "Най-добрата леля" червена

Количество:


4.3 35

Чашата със специална щампа за леля е едно от специалните предложения, което ние от Смешки на Дрешки имаме за вас. Чашата е подходяща за всякакви поводи, като може да се подари за рожден ден, за имен ден, за коледните или пък за новогодишните празници, както и просто така, без повод, само защото ви се е приискало да изненадате любимата си леля. Този малък подарък съчетава страхотна цена, топ качество, изключителна полезност и елегантност, но и много простота.

Какво представлява чашата?

Класическа на пръв поглед, тази чаша е наистина много уникална и нестандартна, предлагаща едно лично послание към любимата леля. Чашата е с изчистени форми и опростен дизайн, като блестящата гладка повърхност няма да задържа петна от кафе и чай, както много други чаши правят. Тя е лесна за ползване, лесна за поддържане и естетична за съхранение. Акцентът се поставя върху красивата и ярка щампа върху страничната повърхност.

Щампата

Основният момент при тази симпатична чаша е щампата. Тя представлява текст с червен надпис, който гласи "Най-добрата майка". Текстът е в червен цвят, но в много деликатен и ненатрапващ се нюанс. Освен надписа, има и допълнителен декоративен елемент, който представлява цвете с няколко зелени клонки. Щампата е много издръжлива на миене, независимо дали предпочитате да миете съдовете на чешмата или предпочитате да използвате миялната машина.

Изключителна издръжливост

Чашата притежава много голяма устойчивост. Освен ако не я изпуснете върху твърда повърхност, което се надяваме, че няма да се случи, чашата ще запази външния си вид на практика за постоянно. Нещо повече. Тя е изключително издръжлива дори и на много високи температури, което позволява използването и в микровълновата фурна. Освен това в нея може без проблем да се запарва билков чай с вряла вода от котлона.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук