Код на продукта: К017
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис "Най-добрата баба" венец

Количество:


4.4 29

Тази стилна чаша с щампа за баба предлага съчетания между елегантност и простота, давайки възможност да изненадате своята скъпа баба за всякакъв повод. Чашата е подходяща както за подарък за рожден или имен ден, така и за коледните и новогодишни празници. Чрез нея ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме едно изключително съчетание между топ качество и супер цена, което е изключително характерно за нашите продукти.

Как изглежда?

Чашата притежава класически черти, но също така и оригинален и много естетичен дизайн. Освен че е изключително удобна за ежедневно ползване, тя ще краси вашата кухня и в моментите, в които не я използвате. Причината е в елегантната щампа, която представлява акцент на този толкова полезен и удобен за ежедневно ползване аксесоар.

Чашата притежава гладки и изчистени форми и това я прави не само изключително лесна за използване, но и превръща поддържането и в истинско удоволствие. Гладката и лъскава повърхност на чашата не предразполага към натрупването и образуването на петна, което иначе е характерно за чашите в които се сипва чай или кафе.

Щампата

Щампата на тази красива чаша представлява своеобразен венец от зелени иглолистни клонки. В средата на този венец е изписано "Най-добрата баба". Щампата е много устойчива на различните препарати за миене на чинии. Дори и след многократно измиване тя ще остане все така ярка и наситена, без да е загубила и частица от удивителния си цвят.

Издръжлива на горещина

Тази чаша е много устойчива на високи температури, което я прави подходяща за поставяне и ползване в микровълновата печка. Освен това, в нея можете да запарите от любимия си билков чай или да сипете кафе, което току що сте свалили от горещия котлон.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук