Код на продукта: К018
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша К018 с надпис "Най-добрата баба" розово

Количество:


4.5 40

Ако търсите интересен подарък за своята баба, но все пак разполагате с ограничен бюджет тогава сте попаднали на правилното място. Ние от Смешки на Дрешки бихме желали да ви предложим нещо интересно, съчетаващо добра цена и топ качество. Става дума за оригинална чаша с щампа за баба, която можете да подарите по всякакъв повод. Тя е подходяща за подарък за имен или рожден ден, за Коледа или Нова година, но също така и просто когато искате да изненадате баба си просто така.

Какво представлява?

Чашата за топли напитки предлага класическа изработка. Примесена е с оригинални мотиви под формата на уникална щампа, като именно това е акцента, на който пада вниманието. Тя е бяла на цвят, с нежни и овални форми, с голяма и удобна за ползване дръжка, позволяваща да пренасяте дори и врял чай или кафе без да се изгорите.

Щампата

Щампата на чашата е основен акцент, както вече отбелязахме. Тя гласи "Най-добрата баба", като текстът е изписан с големи розови букви. Освен това, той е декориран с допълнителни елементи под формата на клонки с цветя и зелени листенца. Щампата е изключително устойчива на миене дори и с най-силни препарати и гарантира запазване на цвета дори и при миене в миялна машина.

Издръжлива

Чашата е изключително издръжлива на високи температури. Можете да я използвате в микровълновата без да се притеснявате от повреда по чашата. Може да устои на врели течности, които току що сте махнали от котлона. Така например, врящото кафе вече може да бъде сипано директно в чашата, където да го оставите да изстива или пък да запарите билков чай направо в чашата и после само да махнете пликчето.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук