Код на продукта: К036
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.4 32

Чаша "МАМА НА ГОДИНАТА" с цвете на ниска цена

Ако скоро майка ви има имен или рожден ден, ако искате да и направите малък, но специален подарък за Коледа или Нова година, а също така и ако търсите оригинално решение, което да използвате за подарък за 8-ми март, тогава сте попаднали на правилното място. Ние от Смешки на Дрешки предлагаме чудесно решение, което със своята простота и несложност е подходящо за всеки един от изброените празници. Става дума за специалната чаша за кафе и топли напитки с надпис и щампа за мама.

Как изглежда?

Чашата е бяла на цвят и има средна големина с вместимост от 300 милилитра. Тя е снабдена с една голяма и изключително удобна странична дръжка, която не позволява на чашата да се мести и пренася дори когато в нея има много горещи течности. Чашата е максимално опростена за да бъде лесна за използване и разбира се за поддържане. Притежава гладка и почти огледална повърхност, която не задържа петна от чай или кафе.

Щампата

Освен че притежава много голяма устойчивост и може да издържи на изключително силни миялни препарати, щампата играе и централна роля върху образа на чашата, поставяйки акцент върху себе си. Тя представлява надпис, който гласи "Мама на годината", като текстът е изписан с изразителен и едър шрифт. Цветът е много нежно червено, което обаче не се натрапва прекалено благодарение на нежния и нюанс. Щампата е допълнително декорирана с едно малко цветенце в червено и с две странични клонки в зелен цвят.

Издръжливост

Тази чаша е не само много красива, но се отличава и с огромна устойчивост. Ако съумеете да я опазите от изпускане върху твърда повърхност, тя ви обещава много голяма издръжливост и устойчивост. Тя е способна да устои на ползване в микровълнова фурна, а също така може да се използва и за запарване на чай.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук