Код на продукта: К035
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.3 26

Подарък чаша "леля на годината" с цвете

Ако искате да изненадате леля с малък подарък на добра цена, бихте могли да се спрете на чашата за кафе и топи напитки с щампа за леля, която ние от Смешки на Дрешки предлагаме на супер цена и с топ качество. Чашата ще влезе в употреба още на първия ден, а милото послание ще стопли сърцето на жената за нейния рожден или имен ден, за Коледа, Великден или друг повод.

Класика и стил

Тази класическа чаша за топло напитки съчетава много елегантност с изключителна простота и симетричност. Тя има напълно изчистени и гладки форми, като по никакъв начин няма да видите каквито и да било допълнителни утежняващи дизайна елементи. Погледната отгоре, чашата е овална, а от страни е напълно права и гладка. Тя притежава една голяма странична дръжка, която прави използването много по-лесно и удобно.

Щампата

Щампата на тази прекрасна чаша за кафе и чай е изрисувана предимно в нежни нюанси на червения цвят. С големи червени букви е изписано "Леля на годината", като под текста е поставен декоративен елемент с червено цвете и две зелени клонки. Щампата се откроява ясно на белия фон на чашата, като ѝ придава много нежен вид. Сама по себе си щампата е устойчива на многократно миене, дори и в миялна машина,

Много устойчива

Тази чаша се отличава с много голяма устойчивост на високи температури. Тя може да издържи без проблем на поставяне в микровълнова фурна. Освен това, с лекота и без проблем можете да запарите любимия си билков чай директно в самата чаша. Кафе от котлона също не може да стресне чашата, която може да издържи на това без никакъв проблем.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук