Код на продукта: К033
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.4 34

Подраък чаша "дядо на годината" с венец

Понякога не е нужно да изхарчите голяма сума пари за да получите резултатът, който желаете. Така например, ако искате да изненадате дядо си и да го зарадвате от сърце за коледните празници, вие можете да направите това дори и със съвсем незначителна сума пари, избирайки нашата специална чаша с щампа за дядо. Ние от Смешки на Дрешки сме тези, които ще ви предложим един супер качествен продукт за човека, който носите винаги в сърцето си, но за ваше добро сме помислили и за това, че разполагате с ограничени възможности.

Чашата изглежда типично класически. Има изчистени форми и не е обременена от допълнителни и досадни детайли. Тя има гладка повърхност, а от горе е овална. Разполага с една голяма и много комфортна за хващане странична дръжка. Това много улеснява пренасянето дори и на много горещи напитки от една стая в друга у дома.

Щампата

Акцент на тази чаша е нейната щампа, която изключително много се откроява на белия и фон. Тя представлява венец от иглолистни клонки, който изглежда типично коледно. Той е изрисуван в два цвята - червен и зелен. В него е отпечатан с черни големи букви текст, гласящ "Дядо на годината". Чашата е създадена с умисъл да я подарите на дядо си за коледните и новогодишни празници, но тя ще го радва и може да се ползва 365 дни в годината.

Издръжлива

Чашата за топли напитки е много устойчива на най-различни влияния. Тя може да устои на наистина много висока температура, което я прави много лесна и подходяща за поставяне в микровълнова фурна. Чашата може да понесе също така и горещи напитки, които току що сте свалили кипящи от врелия котлон. Това я прави подходяща и за запарване на чай, което иначе би подложило на риск повечето чаши.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук