Код на продукта: К029
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 42

Подарък за "чичо на годината" с венец

Ако търсите малък подарък, с който да зарадвате чичо си по някакъв повод, ние от Смешки на Дрешки имаме страхотно предложение за вас. Става дума за елегантна чаша за чай и кафе, която е декорирана с надпис за чичо и която предлага възможността да съчетаете супер качество с ниска цена, която по никакъв начин няма да нарани семейния ви бюджет.

Как изглежда?

Чашата е бяла на цвят и това помага на елегантната щампа да се откроява много по-лесно. Формите на чашата са гладки и заоблени, което намалява вероятността от замърсяване с петна от чай и кафе. Ако това все пак се случи, дизайнът на чашата позволява тя да се почисти наистина бързо и лесно. За допълнително улеснение чашата е снабдена с една голяма странична дръжка, която позволява по-удобен захват.

Какво представлява щампата?

Щампата предлага стил и добър вкус. Тя е декорирана с елегантен венец, а в центъра на всичко е текст, който гласи "Чичо на годината". Щампата е изработена с много голяма прецизност към детайла и с наистина много високо качество. Тя е изключително устойчива на миене, независимо от избора на препарат за миене на съдове и независимо от това дали предпочитате да миете на ръка или да слагате всичко за по-лесно в миялната машина.

Издръжливост

Чашата за кафе и други топли напитки може да се похвали с много висока издръжливост и качество. Тя е в състояние да понесе много високи температури, което улеснява нейното използване в микровълновата фурна. По този начин се опростява и подготовката на чай и на кафе, като така можете да сипвате в чашата директно врели течности, които току що сте свалили от котлона.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук