Код на продукта: К031
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 42

Подарък чаша "баба на годината" с венец

Чашата за кафе и други топли напитки с надпис "Баба на годината" и венец е подходяща за подарък на баба ви, без значение от повода. Тя е идеална за Коледа, за Нова година, за рожден или имен ден, както и за случаите, в които няма никакъв повод и просто ви се иска да зарадвате възрастната жена.

Идеалния подарък

Ние от Смешки на Дрешки ви уверяваме в това, че баба ви изключително много ще хареса чашата, особено като се има предвид, че възрастните хора са били винаги големи почитатели на топлите напитки. Тя е подарък, за който можем с увереност да кажем, че ще се използва активно и със сигурност няма да стои изоставен и да събира прах на някой забутан кухненски рафт или етажерка.

Как изглежда?

Чашата има вместимост от 300 милилитра, което означава, че тя е наистина средна по големина и много удобна за използване. Тя има бял цвят и загладени форми и очертания. Много е важно да се има предвид това, че загладените форми и ненатоварения от детайли дизайн правят чашата и много лесна за използване и поддържане.

Щампата

Създадена по начин, който предполага огромна издръжливост, щампата е и изключително приятна за окото. Тя е с елегантен надпис за баба, а самият текст е поставен в красиво изрисуван венец от иглолистни клонки. Това я прави много подходящ подарък за зимните  и по-специално коледните празници, но без това да е задължително.

Устойчивост

Чашата е издръжлива на високи температури. Тя е подходяща за поставяне в микровълновата фурна и е идеална за запарване на чай, което подчертава издръжливостта на наистина много висока температура.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук