Код на продукта: К023
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 46

Подарък чаша с "Мустаци"

Оригиналната чаша за кафе е чудесен подарък по най-различни поводи. Тя има многобройни предимства, като например това, че се предлага на наистина много ниска цена, която обаче не пречи на топ качеството. Освен това, подарявайки нещо подобно можете да сте напълно спокойни за това, че подаръкът ви няма да стои изоставен на някой прашен рафт.

Какво представлява чашата?

Чашата за кафе и други топли напитки, която ние от Смешки на Дрешки предлагаме, несъмнено може да ви развесели. Тя изглежда съвсем класически за подобен предмет, но акцентът попада върху забавната щампа на лицето на чашата. Тя представлява чифт черни мустаци, които изглеждат наистина много весело. Чашата е подходяща за подарък за баща, брат, дядо или колега в офиса. Подходяща е както за основен подарък, така и за артикул който да добавите към друг подарък за да придадете стойност и завършеност.

Устойчивост

Чашата е много издръжлива на високи температури. В нея можете да поставяте врели течности например при запарване на чай. Освен това, тя предлага възможността да я ползвате безпроблемно в микровълнова фурна, тъй като дори и там тя ще остане непокътната. Същото се отнася и за миенето в миялната машина, която няма ни най-малко да окаже влияние върху нея. Освен това и щампата няма да загуби от цвета си, защото изработката е изключително прецизна.

Особености

Чашата има класически дизайн и форма. Тя не се отличава с никакви допълнителни детайли, които по някакъв начин биха утежнили цялостния образ. Освен това, тя притежава една странична дръжка, която я прави много удобна за ползване дори и когато в нея има гореща течност.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук