Код на продукта: К025
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 26

Надпис "Весели празници" с чашата на Дядо Коледа

Искате ли да направите повече подаръци тази година? Но може би ви тревожат ограниченията в бюджета? Спокойно, не сте сами! Много хора имат точно този проблем и точно по тази причина ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме един супер качествен продукт на изненадващо ниска цена Предлагаме ви оригинално изглеждаща чаша за кафе и топли напитки, която можете да използвате за подарък спокойни, че сте комбинирали качеството и удобството със средствата, с които разполагате.

Изключително качество

Чашата за кафе и топли напитки предлага изключително високо качество и издръжливост. Тя може да устои дори и на течности с температура на кипене, както и на използване в микровълновата фурна. Чашата може да се ползва много интензивно, като тя няма да загуби дори и малка частица от своя блясък и добър външен вид. В допълнение, можете да я миете както на ръка, така и в миялна машина, без това да ѝ навреди по какъвто и да било начин.

Дизайн

Чашата има класически дизайн. Погледната от всички страни тя има гладки форми и нежни извивки, а в цялостното ѝ оформление няма нито един елемент, който да създава каквото и да било допълнително утежнение на дизайна. Тази класическа чаша има вместимост от 300 милилитра, което я прави абсолютно средна като големина и много удобна за ползване.

Щампата

Акцент на чашата е разбира се оригиналната щампа. Тя представлява текст с надпис "Весели празници", като освен текст от другата страна има и картинка с образа на веселия дядо Коледа. Към щампата има допълнително изобразена украса под формата на коледни лампички, които са изрисувани с разнообразни цветове. Качествената изработка на щампата е гаранция за издръжливостта на цветовете.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук