Код на продукта: К026
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 50

Чашата с дядо коледа на ниска цена

Ако търсите основен или допълнителен подарък, с който да изненадате ваши близки за коледните празници, ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим една невероятно симпатична чаша за кафе съчетаваща топ качество и супер цена. Тя е идеален избор когато искате да подарите нещо, което изглежда добре и за което искате да сте сигурни, че ще се ползва, но не желаете да харчите твърде много.

Щампата

Щампата на чашата е изключително забавна и именно тя е основният акцент. От едната страна на чашата ще намерите симпатична картинка на дядо Коледа, а от другата страна има надпис, който гласи "Весела Коледа". Освен двете щампи има и една допълнителна, която представлява картинка на коледни лампички в цветове като розово, зелено и жълто.

Щампата се отличава с високо качество. Тя може да бъде изключително устойчива, надминавайки всички ваши очаквания. Така например, тя няма да се изтърка дори и след многобройни измивания, а цветовете ще останат непроменени дори и ако я миете в миялна машина.

Дизайн

Чашата има класически дизайн и големина. Тя има вместимост от 300 милилитра, което е средна големина за чаша о този тип. Тя има загладени форми, лишена е от утежняващи дизайна детайли и е максимално удобна за използване. Има една странична дръжка, която прави лесно пренасянето на чашата дори и когато в нея има вряла течност, например току що свален от котлона чай.

Устойчивост

Чашата се отличава с голяма устойчивост, особено когато говорим за високи температури. В нея без проблем можете да слагате много горещи течности, а в допълнение спокойно можете да я използвате и в микровълновата печка.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук