Код на продукта: К001
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 52

Наближава ли празника на вашата любима баба? Искате ли да и поднесете мил и трогателен подарък. Предлагаме ви го! Чаша с надпис "Най-добрата баба на света". Подарете и това прекрасно признание. Тя би се зарадвала неимоверно много да го получи след цялата любов и грижа с която ви е дарила или дарява малкото ви дете.

За какъв повод е подходящо да изненадате баба с чаша с надпис?

Можете да поднесете подаръка си на всеки неин празник – рожден ден, имен ден, 8-ми Март, юбилей, Великден или Коледа. Когато и да изберете да я изненадата бъдете сигурни, че ще я накарате да се почувства още по-специална и обичана.

Чашата с надпис "Най-добрата баба на света" е с вместимост от 300 мл и може да се използва за кафе, чай и други напитки. Нека вашата баба с гордост да я показва на приятелките си, докато са се събрали да пият следобедния си чай.

Дизайнът на щампата е мило съчетание на лилави сърца с красив шрифт на надписа. Печата е издръжлив и ще съхрани ярките и наситени цветове след многократно използване. Без притеснение можете да почиствате чашата с щампа в миялна машина или да загрявате напитки и вода в микровълнова печка.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук