Код на продукта: 331
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди за 3-ти март с картата на България

Количество:


4.4 45

Ако сте намислили семейно празненство с близките по повод предстоящия национален празник на страната 3-ти март, може би изпитвате колебания за това как да се облечете, как ще се облекат близките ви, а също така и какво да облечете на бебето за да му бъде удобно и комфортно, но и също така за да се вписва в цялостната празнична атмосфера през този ден. За да ви помогнем в избора на дрехи, ние от Смешки на Дрешки имаме специални предложения, които са напълно съобразени с празничния дух. Най-важното от всичко е, че избирайки нашите продукти, вие гарантирано получавате най-ниските цени в търговската мрежа. И така, позволете ни да ви представим бебешкото боди за 3-ти март.

Какво представлява празничното боди?

Бебешкото боди за 3-ти март е предназначено както за момиченца така и за момченца. То се предлага в разновидности с къс и дълъг ръкав, а кройката му е в класически стил. Това говори за добър външен вид и много високо ниво на удобство и комфорт, което винаги е наш приоритет при предлагането на бебешко облекло. Основа при този продукт е щампата. Тя заема голяма част от бебешкото боди и представлява карта на България в цветовете на българския национален флаг. На картата има щампи с образите на някои от най-великите българи, какъвто е бил Васил Левски.

Поддръжка

Тази дрешка е изключително лесна за поддържане. Тя се пере и суши много лесно, като платът запазва качеството си, а щампата няма да загуби и частица от яркостта на своите цветове.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук