Код на продукта: 288
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за Свети Валентин за момиче

Количество:


4.4 44

Ако ви предстои отбелязване на деня на Свети Валентин, но все още нямате каквато и да било идея какво да облечете на детето си, тогава може би е добра идея да посетите магазин Смешки на Дрешки. При нас ще намерите облекло за деца от най-рана възраст, но съобразено с всеки повод, независимо дали става диа за личен празник или за голямо събитие, каквото е Коледа или Нова година. Бихме искали а ви представим една дрешка за романтичния зимен празник на 14-ти февруари, която ще направи бебчо център на вниманието на масата с любимия и с приятелите.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди има класически стил и е в бял цвят. Неговият външен вид се доминира от щампата, която гласи "Честит Свети Валентин, тате! Мама и аз много те обичаме!". Самата щампа е в розово, защото е предназначена за дреха за момиченце. Украсена е с розови цветчета и сърчица, които допълнително придават романтичен облик на дрехата. Предлагат се две опции - една с къс ръкав и една с дълъг ръкав. Коя от двете ще изберете зависи основно от това дали предпочитате да поддържате у дома по-висока или по-ниска температура.

Размери и особености при поръчка

Препоръчваме ви да проявите повишено внимание при поръчка, защото е от голямо значение да знаете точния ръст на детето си. Причината за това е, че в таблицата, която ще видите приложена към всеки продукт, са описани точните размери на бодито за бебе, както и детайлна информация, която е свързана с това каква е височината на детето и.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук