Код на продукта: 294
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за Свети Валентин с година за момче

Количество:


4.6 29

С наближаването на деня на Свети Валентин започваме да е чудим какво да поднесем на масата, какво да подарим на любимия човек и какво да облечем. Ако ще присъства на празненството и малкото ви бебе, тогава въпросите стават още повече, защото при децата изборът на облекло винаги е по-труден, отколкото се предполага. За да помогнем на вашия избор с разнообразие и качество на ниски цени, ние от Смешки на Дрешки искаме да ви представим един от нашите специални продукти за деня на Свети Валентин, който определено няма да ви остави безразлични - бебешкото боди за момченце с надпис "Честит Свети Валентин" + щампа на бебе-ангелче, което държи в ръце сърце, а под него има изписана година.

Какво представлява бебешката дрешка?

С класическия си дизайн, това бебешко боди може да намери своето място в гардероба на всяко малко момченце. Изключително е интересно да се отбележи, че детето ще се чувства в тази дреха много удобно, което напълно ще неутрализира родителските притеснения. Нека все пак е забравяме, че за децата удобството е от най-голямо значение. Освен това дрехата е в бял цвят, което я прави неутрална и подходяща за всеки тип тен на кожата и за всякакви случаи. Детето ще се превърне в център на внимание благодарение на изключително качествената щампа, която няма да се изтърка дори и след многократно изпиране.

Размери

Ние предлагаме бебешкото боди за момченце в 8 различни размера. Това кой ще изберете зависи от възрастта и телосложението на детето. Ето защо е много важно да знаете точният ръст на бебето при поръчка, тъй като именно това предопределя дали ще се чувства малчугана комфортно при носенето на това облекло.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук