Код на продукта: 140
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден за момиче

Количество:


4.4 32

За празничното облекло на вашата дъщеричка, ние предлагаме красиво бебешко боди с щампа за рожден ден. С негова помощ ще съсредоточите вниманието към малката госпожица в още по-голяма степен и ще направите празника много вълнуващ и наситен с положителни емоции.

Възможност за персонализация на бодито за бебе

Искате ли да сътворим уникален подарък за рождения ден на момиченцето ви? Позволете ни да щамповаме името му върху дрешката, като попълните информацията в празното поле до артикула. Дизайнът на бебешкото боди е невероятно съчетание на пъстри цветове с красиви картинки. Той ще подхожда в огромна степен на вашата прекрасна, малка принцеса.

За изработката на дрешките, ние залагаме на материя от 100% памук, която със своето меко и приятно усещане при допир с кожата ще даде на момиченцето ви комфорт и голямо удобство. Родителите ще се справят съвсем лесно и бързо с преобличането на бодито, защото се закопчава странично на вратлето.

Използваме мастило за печата, което е напълно безвредно за детето. То е дълготрайно и издръжливо и няма да промени перфектния си вид при множество изпирания в пералня, ако се спазват указанията за употреба, предоставени с артикула. Предоставяме ви възможността да изберете каква да е дължината на ръкавите – къси ли дълги, според сезона и нуждите на детенцето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук