Код на продукта: 099
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден за момче

Количество:


4.5 31

Подарете незабравима изненада на любимия си с нашето красиво и оригинално бебешко боди с надпис, специално създадено за рожден ден. Предлагаме ви да облечете момченцето си в празничната дрешка и в замяна ще се насладите на прекрасна реакция – изпълнена с много радост и усмивки.

Персонализация на бодито

Този модел бебешко боди с надпис позволява и допълнителната опция да посочите точната дата на рождения ден на мъжа си. Напишете я в празното поле за въвеждане на информация и ние ще я щамповаме върху дрешката. Опцията е по ваше желание, но ние ви съветваме да се възползвате от нея, за да направите дрешката още по-персонално насочена.

Можем да изработим бодито за бебе с дълъг или с къс ръкав. Съобразихме, че различните сезони имат и различни изисквания към облеклото на децата и точно заради това ви даваме тази възможност за избор. Посочете предпочитанието си при поръчката на дрешката.

Размерите на бебешкото боди с надпис са посочени в таблица. Разделихме номерацията според навършените месеци и височината на детето, за да ви улесним в максимална степен при избора ви на подходящ размер. Ще намерите предложение за момченца между 0 и 2,5 годинки.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук