Код на продукта: 254
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден с панделка за момиче

Количество:


4.4 43

Искате ли да изненадате таткото на своето малко момиченце за неговия рожден ден? Ако вашият отговор е да, то ние от Смешки на Дрешки имаме интересно предложение, което вероятно ще ви се стори доста забавно. Предлагаме на вашето внимание специално бебешко боди за деца на възраст до 30 месеца, което има розова на цвят щампа с надпис "Честит рожден ден, тате!". Дрехата е много ефектна и в допълнение се предлага на изключителна цена. Качеството многократно надхвърля сумата, която плащате за този продукт, а ефектът е гарантиран.

Как изглежда бодито?

Бебешкото боди за момиче с поздрав за рожден ден на татко има класическа кройка и дизайн. С дълъг ръкав или къс, тази дреха не само изглежда чудесно, но е и изключително удобна и практична. Дължината на ръкава до голяма степен се определя от сезона, през който ще се облича дрехата, като разбира се след празника детето може да я носи абсолютно всеки ден. Бодито е снабдено със специален отвор с копчета, който позволява на мама и татко да подменят пелените с чисти всеки път когато това е необходимо. Дрешката е бяла на цвят и изключително мека и пухкава. Поставената на лицевата страна щампа е в розово, което подчертава, че е създадена специално за момиченце.

Избор на подходящ размер

Изборът на подходящ размер дреха е много труден когато купуваме дрехи за себе си, и още по-труден когато купуваме дрехи за бебето. Повечето хора не само не са запознати с размерите на бебешките дрехи, но дори и ако ги познават добре правят грешки, защото децата растат с дни. Ето защо за ваше улеснение сме поставили до всеки продукт таблица, която с точност описва параметрите на дрехата.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук