Код на продукта: 151
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден с име на детето

Количество:


4.6 39

Искате ли да облечете малкото си момиченце в оригинална дрешка за първия й рожден ден? Предлагаме ви я! Бебешко боди с щампа и име с красив и много свеж дизайн, който поставя още по-голям акцент върху малката ви принцеса и ще събере всички погледи на родини и приятел, поканени на тържеството.

Разнообразете празника и дрешките на дъщеричката си

Позволете ни да създадем онова бебешко боди, което е напълно персонално насочено към момиченцето ви. Попълнете нейното име в празното поле за въвеждане на информация и ние ще го щамповаме в красив шрифт и нежно розов цвят върху артикула. Създайте си прекрасни спомени и снимки от вълшебния празник.

От нас може да очаквате перфектно изпълнение и изработка на това сладко бижу. Внесете много цветно настроение и разнообразие според дрешките на детето. За да гарантираме комфортно и удобно усещане при допир с кожата, ние заложихме 100% памучна материя и мастило на щампата, което е напълно безвредно и безопасно.

Размерите на бодито за бебе са посочени ясно в табличка под артикула. Там ще видите кой точно ви е необходим според възрастта и височината на детето. Ще намерите предложения за момиченца от 0 до 2,5 годинки.

Предлагаме ви и избор в дължината на ръкавите. За студените дни – дълги, а за топлите – къси. Каквото и да предпочетете, обявената цената ще си остане непроменена.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук