Код на продукта: 255
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден на таткото с панделка

Количество:


4.4 48

Ако на вашия съпруг скоро му предстои рожден ден, може би вече се замисляте какъв подарък да му устроите за празника. Обикновено когато хората се познават добре това прави избора много лесен, но до голяма степен в много случаи се губи елемента на изненадата и доста хора започват да предполагат какво точно ще получат. Ние можем да ви предложим начин, по който да бъдете по непредсказуеми и да изненадате своя любим с един малък допълнителен жест. Защо не го посрещнете с бебчо, който е облечен в бебешко боди със специален поздрав за татко за рожден ден?

Щампата

Щампата на това бебешко боди за момче представлява надпис, който гласи "Честит рожден ден, тате! С мама безкрайно много те обичаме!". Щампата е в син цвят, което подсказва, че дрешката е създадена именно за момче. Шрифтът е елегантен, но в същото време лесно четим. Щампата се изработва с високо качество и устойчивост. Тя може да издържи на ежедневно пране, без значение от избора на перилен препарат.

Кройка

Това бебешко  боди има класическа кройка и е изключително подходящо и удобно за ежедневно носене. То ще накара детето да се чувства комфортно и по никакъв начин няма да ограничава неговата свобода на движение.

Размери

Бебешкото боди за момче се предлага в 8 различни размера. То е подходящо за деца от 0 до 30 месеца. Най-малкият размер е за деца с ръст 56 см. Съответно, най-голямото боди е подходящо за деца с височина 98 см. Много е важно при поръчка да обърнете внимание на таблицата, която ще откриете до всеки продукт и която описва точните размери на бебешкото боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук