Код на продукта: 137
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден на*** тати

Количество:


4.4 48

Вашия скъп и любим съпруг има рожден ден, а вие все още не сте измислили подходяща изненада, с която да го развълнувате. Не се тревожете излишно, ние имаме решение за вас. Предлагаме ви да закупите красиво бебешко боди с надпис отправен към него и специалния му празник.

Бебешко боди с надпис "Честит рожден ден тати, с мама много те обичаме" – най-прекрасния подарък

Прекрасният артикул е наистина подходящ избор за изненада и страхотно допълнение към подаръка ви. Не ви е нужна картички, ако облечете малкото ви момиченце с това моделче. Милото послание е напълно достатъчна изява на любовта ви към любимия татко.

В същото време бебешкото боди е чудесна дрешка, много необходима за гардеробчето на всички деца в най-ранните им години. Ние ви предлагаме много качествен избор създаден така, че да отговори на всички ваши очаквания.

Дрешката е изработена от памучна материя и можете да сте напълно спокойни, че няма да предизвика каквито и да е било зачервявания или раздразнение по кожата на момиченцето ви. Бебешкото боди е подходящо за момиченца от 0 до 2,5 годинки. Номерацията е разделена според възрастта и височината на детето в таблица, където да се насочите към необходимия ви размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук