Код на продукта: 353
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден на момиче с щампа бухалче

Количество:


4.5 59

Търсите ли дрешка, с която да облечете малкото си момиченце на нейния предстоящ първи рожден ден? Ако отговорът е да, тогава може би няма да бъде зле да разгледате предложенията на магазина за бебешки дрешки Смешки на Дрешки. При нас ще откриете огромно разнообразие от артикули, които са изключително оригинални като изработка и идея. Освен това, имаме различни възможности, които са специално създадени за момиченца или за момченца. Една от дрешките, които бихме искали да ви представим е момичешкото бебешко боди за първи рожден ден.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди е с класическа кройка и бяло на цвят. То може да бъде с къс или дълъг ръкав, което е въпрос на избор от ваша страна. Дрешката е снабдена с малки допълнителни копченца в долния край, които имат за цел да помогнат за бърза и лесна подмяна на пелените. Щампата е изцяло в розово и гласи "Моят първи рожден ден", като към това има опция за добавяне на име. Към щампата е изобразено малко бухалче, което е кацнало на клонче. Кройката на дрехата е изключително комфортна, като това е най-важната особеност, с която всеки производител на бебешки дрехи трябва задължително да се съобрази. Не бива да забравяме, че за децата най-важно е не как изглежда една дрешка, а колко е удобна тя.

Размери

За да не се допусне случайна грешка в избора на бебешко боди, към всеки артикул има таблица с номерация, където можете да изберете кой модел желаете според ръста на вашето дете в сантиметри. За да бъде по-лесно за вас, ние предлагаме подробно описание за всеки отделен размер бебешко боди. Така от вас се иска само да знаете точния ръст на бебето си.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук