Код на продукта: 356
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден на момче с щампа маймунка

Количество:


4.5 27

Ако скоро ви предстои да отбележите първия рожден ден на сина си, тогава трябва да обърнете повече внимание на облеклото на детето в този специален ден. Това е повод, който се случва само веднъж, а според мнозина първият рожден ден е и най-специален. За да не се налага да обикаляте дълго по магазините, ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви поканим да разгледате нашите невероятни предложения за първи рожден ден. Едно от тях е бодито за момче с щампа с маймунка и надпис "една годинка", както и с възможност за персонализиране чрез изписване на името.

Как изглежда бодито?

Това боди за рожден ден има класическа кройка, което го прави изключително удобно и практично. То се предлага както с къс ръкав, така и с дълъг, което го прави подходящо решение за всяко време от годината. Дрешката е бяла на цвят, а щампата е доминирана от сините краски, което подчертава това, че е създадена именно за момченца.

Размери и избор на подходящия

Бодито за рожден ден за малко момченце се предлага в 8 различни размера. То е подходящо за всички деца на възраст до 2 години и половина. В ръстово отношение, това прави бодито подходящо за деца с височина от 56 см (което е средния ръст за новородено бебе) до 98 см (което съответства на деца на възраст около 30 месеца приблизително). Препоръчваме ви при поръчка на бебешко боди да обърнете специално внимание на ръста на вашето дете, защото това е гаранция че ще попаднете на точния размер дреха.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук