Код на продукта: 354
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден на момче с щампа бухалче в синьо

Количество:


4.4 39

Доближава ли първият си рожден ден вашето малко момченце? Или може би търсите подарък за ваша приятелка, на която и предстои да отбележи първият рожден ден на малкия си син? Независимо от повода, при нас в Смешки на Дрешки ще намерите страхотен избор, който няма начин да не ви задоволи като качество и разбира се като цена. Важно е да се отбележи, че продуктите ни се предлагат на едни от най-ниските цени в търговската мрежа. Бебешкото боди за момче, което ще ви опишем сега, определено е един от фаворитите в избора на дреха за първи рожден ден.

Какво представлява?

Бебешкото боди за момче за първи рожден ден е дрешка с класически дизайн и кройка.Тя се предлага с къс и дълъг ръкав, като изборът основно зависи от това в коя част от годината малкото ви слънчице празнува рождения си ден. Много важен момент в цялостния облик на дрешката е щампата, която е предимно в син цвят. Това подчертава, че дрешката е създадена за момче. Цветът е много приятен нюанс, който създава усещане за свежест, чистота и успокоение. Бебешкото боди предлага опция за бърза и лесна подмяна на пелените, което може да се направи само с няколко елементарни движения.

Удобство

Дрехата е изключително удобна, защото е създадена от много качествени материали. Тя гарантира и това, че детето ви ще се чувства комфортно дори ако трябва да я носи по цял ден. Много важно е да се осигури удобство и за родителите. Те, съвсем естествено, няма да обличат бебешката дреха, но все пак те са тези които ще я перат, сушат и ще се грижат за нея. Ето защо бодито е създадено така, че да се поддържа лесно, да се пере без проблем, да се суши възможно най-кратко и да не създава никакво неудобство.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук