Код на продукта: 146
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден 1 годинка

Количество:


4.4 45

Ако се опитвате да намерите подходяща дрешка за първия рожден ден на своето бебе или ако просто искате да направите подарък на своя приятелка по този повод, магазинът Смешки на Дрешки няма да ви разочарова с огромното си разнообразие от предложения, които са специално създадени за този повод. Ако искате да намерите нещо специално за момче и желаете да се отпечата името на момченцето върху дрешката, тогава при нас ще откриете точния артикул, при това на много ниска цена.

Щампата

Щампата на бебешкото боди за рожден ден на момче има опция за вписване на име. За целта трябва при поръчка да напишете името на вашето дете и ние ще го отпечатаме с качествени материали върху лицевата страна на бебешката дрешка. Щампата е в преобладаващо небесно син цвят, което подчертава това, че дрешката е специално създадена за момченце. Има малка торта, върху която е добавена запалена свещичка. Тъй като дрешката е създадена за първи рожден ден, свещичката логично е само една.

Поддръжка

Дрехата се поддържа изключително лесно. Може да се пере ежедневно с всякакви перилни препарати. Платът ще остане мек и приятен на допир, а щампата няма да се изтрие, тъй като методът на изработка предполага много добро качество.

Размери

Бебешката дрешка се предлага в 8 различни размера. Най-малкият е подходящ за деца с ръст от около 56 сантиметра, което обикновено съответства на новородено дете. Най-големият размер е подходящ за деца с ръст от около 98 сантиметра, който средно се достига от децата на 2 години и половина. Важно е при поръчка да обърнете внимание на това какви размери пише в таблицата, защото това е основната гаранция, че няма да сгрешите с номера.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук