Код на продукта: 149
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден 1 година

Количество:


4.5 39

Искаме да ви представим още едно малко бижу към колекцията ни от страхотни бебешки бодита за момче с надпис насочен към първата годинка на детето. Дизайнът на дрешката е прекрасно съчетание от сладка жабка с корона, годинката и името на детето в целен цвят.

Персонален подарък за бебчо

Можете да изберете тази дрешка както за вашето момченце, така и за детето на близки приятели или роднини. Предлагаме ви да щамповаме името на рожденика върху бодито и така да създадем един напълно уникален подарък. Необходимо е само да го напишете в празното поле за въвеждане на информация.

В зависимост от сезона, прес който се пара празника, можете да посочите какви са предпочитанията ви към дължината на ръкавите. Предлагаме две възможности и която и да изберете обявената цена няма да се промени.

Материята на дрешката е 100% памук. Мека и пухкава, тя ще предостави много комфортно усещане на детенцето. Гарантираме ви, че мастилото е съвсем безвредно и напълно безопасно. Наситените му цветове ще се съхранят, ако се спазват указанията за употреба.

Избирайки бебешкото боди с надпис за подарък, ние ще ви зарадваме допълнително. Поръчката ви ще пристигне в напълно готов подаръчен вид – с красива панделка и малко свитъче с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук