Код на продукта: 311
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момиче с надпис за Свети Валентин

Количество:


4.5 53

Търсите ли нещо удобно и едновременно с това ефектно, с което да изненадате таткото на вашето малко бебе за деня на Свети Валентин? А знаете ли, че при нас в Смешки на Дрешки можете да намерите най-добрите предложения на пазара в момента? Представяме ви бебешкото боди за момиче с надпис за Свети Валентин, което си струва да закупите, най малкото, поради изключителната му цена!

Щампата

Щампата на дрехата е в розово и червено, което подчертава това, че е предназначена за носене от момиче. Текстът гласи "Честит Свети Валентин, тате!" и е декориран с различни елементи, в това число и с малки сърчица в същите два цвята. Щампата се изработва от качествени бои и се прави много прецизно, така че не бива да ви изненадва това, че тя е много издръжлива във времето и не се изтърква дори и след многократни изпирания.

Плата и кройката

Високото качество на плата позволява дрехата да се пере и суши ежедневно без това да навреди на нейното качество. Тя ще остане все така мека и приятна на допир. Освен това, кройката е направена така, че да позволява много голяма свобода на движение, което на практика прави бодито най-приятната за носене бебешка дреха, за която може изобщо да се сетите.

Размерите

При покупка трябва да имате предвид, че дрехата е на разположение в 8 различни размера. Тя е подходяща за деца с ръст между 56 и 98 сантиметра, което е приблизително във възрастовия диапазон между 0 и 30 месеца (2 години и половина). Освен това, при поръчка е препоръчително да разгледате отстрани таблицата с размери, защото така ще можете да сте спокойни и сигурни, че няма да се получи сериозно разминаване между дрехата, която купувате и нуждата на бебето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук