Код на продукта: 130
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче за рожден ден

Количество:


4.4 37

Момченцето ви става на 1 годинка и искате да му изберете подходящо облекло, с което да посрещне празника? Предлагаме ви красиво моделче бебешко боди с щампа. Дизайнът му е много симпатичен, а цветовете са подбрани така, че да подхождат на момче.

Персонализирайте дрешката

Този артикул позволява да създадете уникална дрешка за детенцето си. Какво имаме в предвид? В празното поле въведете името му и ние ще го отпечатаме с красив шрифт върху бебешкото боди.

Можете да поднесете моделчето и като подарък, ако сте поканени на детски рожден ден. Бодито за бебе с надпис е много подходящ избор за повода и в същото време е практична и нужна дреха в гардеробчето на момчето.

Предлагаме два варианта на дължина на ръкавите, за да ви дадем възможност да се съобразите с климатичните условия – къси или дълги. При изработката на артикула се насочихме към материя от чист, висококачествен памук. Така можете да сте напълно сигурни, че бодито няма да предизвика дискомфорт на детето.

Печатът е издръжлив и дълготраен. Мастилото на бебешкото боди с надпис, ще се съхрани непроменено за дълго време, ако се спазват указанията за употреба, които ще ви предоставим.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук