Код на продукта: 308
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче с щампа за Свети Валентин - подарък за мама

Количество:


4.5 31

Изборът на облекло за Свети Валентин понякога може да е много сложен, а ако избираме дрехите не за себе си, ами за малчуганът, който смятаме да присъединим към празника, тогава изборът става още по-сложен и невъзможен. Ето защо в Смешки на Дрешки ние предлагаме изключително разнообразие от продукти, които ще удовлетворят всеки вкус. Представете си само колко би се радвала половинката ви ако се появите вие като съпруг и баща и с вас е бебето, което носи дрешка с поздрав за мама за Свети Валентин?

Боди за Свети Валентин

Бебешкото боди за момченце с щампа с надпис "Честит Свети Валентин, мамо! С тати много те обичаме!" е един чудесен избор, който може да просълзи от радост вашата партньорка и съпруга. Дрешката за бебчо има изключително приятен класически дизайн. Тя е в бял цвят и на предната лицева страна има надпис в синьо, под който ще видите малко цвете.

Кройка и размери

Класическата кройка на това боди говори съвсем ясно за това колко е удобно то. Дрехата е много комфортна и наистина позволява голяма свобода на движение и възможност да обличате бебчо с нея ежедневно. Изборът на тази дреха е една гаранция за това, че няма да се чувства малчуганът некомфортно в нито един момент. Освен това, дрехата предлага и възможността да подменяте пелените само с няколко съвсем елементарни движения. Размерите са много добре съобразени с нуждите на децата до 2 и половина години. Възрастта предполага наличието на бодита за деца с ръст между 56 и 98 сантиметра.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук