Код на продукта: 291
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче с щампа за Свети Валентин

Количество:


4.5 49

В магазин Смешки на Дрешки ще намерите много интересни предложения на бебешки бодита за малки момченца и момиченца. Дрешките са съобразени с всеки повод и празник, а цените са удивително ниски и нетипични за високото качество на тези продукти. Бихме искали да ви представим бебешкото боди за момче за деня на Свети Валентин, което ще реши проблема с избора на облекло за бебчо за този голям и светъл зимен празник. 

Как изглежда бодито?

Бодито е бяло на цвят и има класическа кройка. То е разнообразено основно от щампата, която е в приятен и успокояващ син цвят. Тъй като е създадена специално за момче, синята щампа е изключително подходяща. Тя е с надпис "Днес е нашият 1-ви Свети Валентин заедно!", като към текста има щампа с малко и забавно слонче. То държи в своя хобот малко балонче с формата на сърце, което също е в син цвят. В долния край на бодито е на лице малък отвор с две копченца. Неговата цел е да могат по-лесно да се подменят пелените в случай на нужда. Това е удобни и за децата, защото те обикновено мразят подмяната а пелените, а също така и за родителите, защото никой не кипи от желание да подменя мръсни пелени.

Размери на дрешките

Дрешките за бебета с празнична тематика се предлагат в 8 различни размера, а кой от тях ще изберете, това зависи от вас и от възрастта на вашето дете. Много е важно при подаръка да проявите специално внимание. Не се подвеждайте да бързате преди да сте се уверили, че дрехата съответства на ръста на бебето ви в сантиметри. Така например до всеки продукт сме поставили малка таблица, която обае предлага пълна информация по този повод и която може да ви напътства по време на поръчка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук