Код на продукта: 139Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче с надпис на английски език

Количество:


4.4 45

Представяме ви един интересен модел бебешко боди със забавен надпис на английски. С него ще предизвикате хиляди усмивки сред познати и непознати. Убедени сме, че вашето малко момченце ще се превърне в център на внимание, където и да се появи облечено с него.

Позволете си да бъдете дръзки и оригинални. Избягайте от еднообразните дрешки и вземете това прекрасно боди за бебе. То ще е цветна нотка в гардероба на момченцето ви.

Можете да си изберете какъв да е цвета на надписа. Предлагаме ви богата гама от възможности – тъмно и светло синьо, тъмни и електриково зелено и черно. Ако желаете друг нюанс можете да се свържете с нас на телефона в сайта и да уточним предпочитанията ви.

Имате възможността да ни посочите и друг надпис, който да щамповаме върху бебешкото боди. Така ще създадем за вас един напълно уникален модел, достоен за вашето детенце. Изберете си и каква да е дължината на ръкавите. Предлагаме 2 варианта – къси и дълги.

Бодито за бебе е изработено от висококачествен памук, за да предостави комфортно усещане на мъника. Закопчава се от страни на вратлето, за да е удобно и лесно за обличане и събличане. Предлагаме размери за момченца от 0 до 3 годинки.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук