Код на продукта: 313
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче с надпис "Моят 1-ви Рожден ден"

Количество:


4.5 35

Искате ли да намерите нещо подходящо, което да облечете на бебето за неговия първи рожден ден? Попаднали сте на правилното място, защото при нас в Смешки на Дрешки се предлага от голям набор бебешки бодита, предназначени за най-различни поводи. Това означава, че можете много лесно да задоволите своя вкус дори без да се налага да избирате твърде дълго.

Щампата

Щампата е в многобройни цветове. Тя е изпъстрена в нюанси на синьо, зелено, червено, жълто, лилаво и други. Надписът гласи "Днес е моят 1-ви рожден ден", а до него има пъстроцветна катринка на малка тортичка. Около сладкиша и текста има няколко звездички, които придават свеж и празничен външен вид. Щампата се откроява със своята изключителна устойчивост, която ще забележите при прането с всякакъв тип перилни препарати. Дори и след многократни изпирания, дрехата ще се запази ярка и ще изглежда като нова.

Кройката

Кройката е класическа. Тя е специално създадена за да осигурява максимално удобство на децата. Нищо в дрешката не ограничава свободата на движение и усещането за комфорт. Ръкавите могат да са или къси, или дълги, в зависимост от това какво предпочитате. Дрехата е подходяща за носене през всички сезони, като това зависи не само от кройката, но и от качеството на материята.

Размери

В нашия магазин се предлагат 8 различни размера, които могат да отговорят на нуждите на всеки родител. Можете да закупите бебешко боди за дете на възраст от 0 до 30 месеца. В сантиметри, бебешкото боди покрива нуждите на деца с ръст до 98 сантиметра, което отговаря приблизително на възраст до около 2 години и половина.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук