Код на продукта: 418
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за "имен ден" за момиче

Количество:


4.5 22

Малката ви принцеса ще има имен ден, а избрахте ли и подходящо облекло? Посрещнете празника по подобаващ начин, като изпапате всеки детайл. Дрешките на детенцето несъмнено са важна част от приготовленията и ние искаме да ви предложим едно страхотно решение – бебешко боди с надпис "Честит имен ден на мен"

Страхотната щампа е с дизайн, съчетаващ текст в розово и красиво цвете със зелени листенца под него. Това моделче е изключително подходящ избор за облекло и ви гарантираме, че ще привлече още повече погледи и радостни усмивки.

Размери на бодито за бебе с надпис

Можете да закупите предложението ни, ако момиченцето ви е на възраст между 0 и 2,5 годинки. Подробно описахме разделението на номерацията според ръста и навършените месеци на детето. Направихме го с цел да ви улесним в избора на правилния размер.

При поръчка ще трябва д ни посочите с къс или с дълъг ръкав искате да изработим сладкото бебешко боди с щампа. Можете да съобразите климатичните условия с изискването за облекло на децата. Изборът ви няма да повлияе на обявената цена на артикула.

Ако сте решили да подарите дрешката на малка, красива именничка, то ние ще ви зарадваме с новината, че ще опаковаме моделчето с красива панделка. Така това бебешко боди с надпис ще има напълно завършен подаръчен вид, когато поръчката ви пристигне при вас.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук