Код на продукта: 513
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Коледно боди "Весела Коледа" с подаръчета

Количество:


4.4 15

Ако търсите тематично бебешко боди, с което да облечете своето малко съкровище за Коледа, най-вероятно ще ви хареса това, което ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас. Става дума за едно наистина прекрасно бебешко боди, съчетаващо свеж и оригинален дизайн с удобство и комфорт.

Щампа с коледни подаръчета

Акцент на това бебешко боди е щампата, която представлява разпилени коледни подаръчета по лицевата страна на дрешката. Тя е издържана предимно в бяло, червено, черно и зелено, а качеството е изключително високо благодарение на съвременните технологии и на добрия подбор на материали.

Сама по себе си, щампата може да издържи изключително успешно на многократно третиране със силни перилни препарати, както и на поставяне в автоматична перална машина.

Използвани материали

Бебешкото боди трябва да бъде преди всичко изключително удобно. Ето защо, при него се отдава огромно значение на това, от каква материя е изработено. То се прави от памук с изключително високо качество, което рефлектира в приятното усещане, което материята създава върху бебешката кожа.

Кройката

Кройката на бодито е създадена така, че да осигури максимално удобство и комфорт. От една страна, тя предлага на детето възможност да се движи свободно и да усеща максимално добре себе си в самата дреха, а от друга страна, за родителите е помислено от гледна точка на лесната смяна на пеленки, което се дължи на двете копчета в долната част на дрешката.

размери бодита размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук