Код на продукта: 520
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Коледно боди с еленче

Количество:


4.3 7

Това оригинално бебешко боди с щампа с надпис “Весела Коледа” + еленче ще направи вашето бебе център на внимание. Дрехата е уникална и неповторима, което ще ви даде самочувствието, че обличате своето дете различно от всички останали. Ние от “Смешки на Дрешки” сме на мнение, че добрият външен вид е от значение, дори и по отношение на най-малките, ето защо сме се постарали да подсигурим възможно най-добър дизайн.

Материя

Тъй като е създадена за деца в най-ранна възраст, тази бебешка дреха подсигурява максимално усещане за комфорт и това е най-големия приоритет. За да му бъде удобно на вашето малко слънчице, ние сме заложили на най-висококачествен памук, който се счита за най-добре приеманата материя при децата в най-ранна възраст..

Размери

Ние от “Смешки на Дрешки” знаем колко бързо растат децата, поради което сме се постарали да покрием целия възрастов диапазон до 2 годинки и половина възможно най-оптимизирано. Целта е да намерите подходящия размер боди, но не да се налага да подменяте дрехата непременно всеки месец.

Удобство

Това бебешко боди има една цел и тя е да подсигури максимално удобство и комфорт. Дрехата позволява на детето да се движи свободно и неограничавано във всички посоки, което ще направи вашето малко слънчице най-щастливото бебе на целия свят въобще.

Освен това, дрехата е успяла да подсигури комфорт и за загрижените мама и татко, тъй като е максимално улеснена, така че да можете да подменяте пелените лесно и безпроблемно, само с няколко елементарни движения.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук