Код на продукта: 295
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди валентинка за Свети Валентин за момиче

Количество:


4.5 40

Ако търсите подходящо облекло за бебето, тъй като и то ще присъства на деня на Свети Валентин, при нас в "Смешки на Дрешки" можете да откриете някои доста атрактивни предложения на страхотни цени. Можете да останете доста изненадани от това колко е високо качеството на стоките в сравнение с други магазини в търговската мрежа, в които в същото време и цената на продуктите е неколкократно по-висока. Бихме искали да ви представим специалното боди за Свети Валентин за момиче, което ще реши всичките ви проблеми в избора на облекло за бебето за празника.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди за момиченце е дреха с класически дизайн, която се предлага в две разновидности според вашите предпочитания - с къс и дълъг ръкав. Бодито е бяло на цвят и лицевата му страна е заета от голяма щампа, на която има изобразено малко ангелче, което държи в ръцете си сърце. Ангелчето е изобразено така, че да наподобява бебе. Над него е изписан поздрав "Честит Свети Валентин" а под щампата се изписва пожелание годината.

Размери

Бодито за момиченце се предлага в 8 различни размера, което го прави подходящо за деца до 2 години и половина. Освен това имаме размери и за новородени. Може да се намери подходяща дрешка за всяко бебе с ръст между 56 и 98 см. Освен това има и нещо на което трябва да обърнете внимание - ръста на вашето собствено дете. При поръчка не пропускайте да го сравните с информацията, която предлагаме в таблицата към всеки продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук