Код на продукта: 292
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди валентинка за момче

Количество:


4.4 29

Искате ли да намерите подходящо бебешко боди, с което да облечете сина си на деня на Свети Валентин? Това е празник, който възхвалява обичта между хората, така че е важно от ранна детска възраст да научим детето, че това е един прекрасен ден, в който хората се събират да празнуват с любимите си същества, независимо от ежедневните грижи и проблеми в останалите дни. За да направи деня специален и за да ви спестим обикалянето по магазините, предлагам ви едно изключително предложение - специално бебешко боди, което ще открие всички изисквания за да се превърне в идеалния избор за този светъл празник.

Как изглежда дрешката?

Бебешкото боди е създадено специално за малки момченца, което се подразбира от доминиращия син цвят. Надписът гласи "Днес е моят 1-ви Свети Валентин", а до него има малко и изключително симпатично слонче. Бодито има класическа кройка. Това означава, че удобството е изключителен приоритет, защото този тип кройка определено е много комфортна за носене от малки деца. Освен това, бебешкото боди е изработено от много качествена материя, което допълнително засилва усещането за комфорт. Дрешката се предлага с къс и с дълъг ръкав, което прави по-голям избора според личните предпочитания на потребителите. Освен това има опция за бърза и лесна смяна на пелени благодарение на специалните за тази цел две малки копчнца в долния край на бебешката дрешка.

Размерите и как да изберем точния?

При избора на боди е добре да измерите предварително ръста на детето като се постараете всичко да бъде точно до сантиметри. Така с помощта на таблицата, която сме приложили към всеки продукт ще можете да изберете най-подходящия размер бебешко боди за вашето бебе. Ако сте точни в измерването, то вероятността да се получи грешка на практика гранични с 0%. Освен това, можете да избирате измежду 8 различни размера бодита.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук