Код на продукта: 303
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди валентинка за мама

Количество:


4.5 31

Искате ли да изберете подходяща дрешка, с която да облечете своето малко бебе за деня на Свети Валентин така, че да повишите доброто настроение на този прекрасен празник, на който всички много се обичат. Ние от "Смешки на Дреки" имаме едно чудесно предложение за вас. То е насочено към родителите на момиченца и по-скоро към татковците, които биха могли да подарят на любимата си жена щастието да облекат малкото бебе в специално празнично боди, на което с големи букви да пише "Честит Свети Валентин, мамо!".

Как изглежда бодито?

Това класическо бебешко боди за момиче е сред най-добрите ни предложения. То има класически дизайн и бял цвят, а щампата е може би най-фината и нежна от всички продукти, които притежаваме. Самата щампа е в нежен розов нюанс, а освен изписаният върху нея текст, тя е изрисувана и в елегантни розови пеперуди. Текстът и пеперудите са в различни нюанси на розовото, което създава усещане за богатство и дълбочина на цвета. Бодито може да бъде с къс и с дълъг ръкав. То е създадено така, че да бъде максимално удобно. Позволява много голяма свобода на движение.

Поддържа се лесно

Благодарение на качествения подбор на материалите, това бебешко боди е много устойчиво на носене и пране. Платът не губи от качествата си дори и след много дълго ползване на дрехата, а цветовете остават все така наситени, богати и дълбоки. Ако искате да закупите дреха на ниска цена, която обаче да не се поддаде на негативни промени, това е най-добрият избор, който можете да направите.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук